Sagt om Sarahs val

Så roligt att se Sarahs val hemma hos läsare. Tack till @minbokstapel, @bokfilosoferna, @bokochpyssellivet, @tinatrender och @rockkille som lagt upp så fina bilder.

”Jag är imponerad av hur Lundh lyckas med konststycket att skriva en roman som är så rolig, samtidigt som den är så (delvis) svart. Och balansen är perfekt, med en tät och smart dialog, härliga miljöer och ett bra driv i storyn.” Betyg: 4.

@dubbelkrokens.bocker på Instagram.

”(…) jag har svårt att tänka mig läsare som inte skrattar högt då och då under resan genom berättelsen, inte minst imponerande är de rappa dialogerna.”

Anders Kapp, kapprakt.se

”Trots tunga ämnen hittar Lundh en fin balans tack vare sitt humoristiska språk. Det är en svår konst, och Lundh visar för andra gången att hon bemästrar den.” Helhetsbetyg: 5.

Publiceras i BTJ-häfte nr 6, 2023. Lektör: Caroline Svensk.

”Jag fullkomligen älskade Sarahs lag och varit så pepp att få läsa denna bok. Och kan bara säga att alla förväntningar infriades med råge (…) En bok ni absolut inte får missa att läsa i vår.”

@ihvuvudetpamalin på Instagram.

”Den är lättläst och engagerar. Behandlar svåra ämnen i lättsam förpackning. Vilket inte är lätt. En feelgood men med mer djup och mening än vad jag brukar förknippa med feelgood.” Betyg: 4.

@miasbok på Instagram.

”Förutom de allvarliga frågorna har boken en stor portion humor. Sarahs mormor är en underbar personlighet som gör att man sitter och fnissar för sig själv. Underbart!” Betyg 4.

@bokmalarochbladloss på Instagram.

”Det här är så bra! Feelgood, med härliga karaktärer, fantastisk miljö, och stora frågor men samtidigt finns det ett närvarande mörker, en spänning som ger boken och berättelsen det lilla extra (…) Jag hoppas att vi snart får återkomma till Nordmyr och träffa alla härliga karaktärer igen, för det här är en bok-serie som ger mersmak.”

@minbokstapel på Instagram.

”Men oj vilken guldklimp till bok! Som seglade rakt in på listan över årets bästa böcker! Jag har skrattat och gråtit, mest skrattat faktiskt.”

@ksmsboktips på Instagram.

”Detta är en lättsam bok med humor, men med underliggande allvarliga toner.”

@bokhylla61 på Instagram.